Med ønske om en glædelig jul og et godt nytår

2017 har stået i sammenlægningens tegn, hvor Comway Distribution og Convena International blev til ét firma: Convena Distribution. Året har været præget af spændende udfordringer i mange forskellige størrelser. Lageret fra Sverige og Holland skulle flyttes til hovedkontoret i Danmark, it-systemer skulle sammenlægges og implementeres, over 100 000 nye varer skulle indlæses i systemet og meget, meget mere. Langt de fleste udfordringer har vi klaret rigtig godt, og vi føler, at vi er kommet styrket ud på den anden side. 

Vores nye forretningsplatform har betydet et større og bredere sortiment indenfor print, tilbehør, server/storage og netværk til gavn for alle vores kunder samt endnu flere kundefordele via vores officielle aftaler på Samsung, Lenovo, HP Enterprise, HP Inc., Lexmark og mange flere. Foruden dette fik vi ved sammenlægningen også vokseværk, og udgør nu fem kontorer i Europa; Danmark, Frankrig, Holland, Sverige og United Kingdom.

Vores strategi for de kommende år består forsat i at styrke vores sortiment med endnu flere produkter og producentaftaler, for derved at støtte op omkring vores nuværende forretning og styrke vores position på markedet. Endvidere vil vi forsat arbejde på at videreudvikle vores e-Commerce platform for at imødekomme vores kunder endnu bedre samt understøtte kravene om webservices og de mere komplekse EDI løsninger. 

Trods digitaliseringen i vores dagligdag, så lad os endelig ikke glemme at tage en snak med hinanden. Vi ønsker forsat at være kendt for en tæt og personlig kontakt til alle vores samarbejdspartnere - for os er den personlige og daglige dialog stadig meget vigtig. Vi sidder alle altid klar til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig og din virksomhed med at finde den rette løsning og de rigtige varer. 


Tusind tak for det gode samarbejde i 2017.
Vi ønsker dig og din familie en glædelig jul og et godt nytår. 

Bedste Hilsener,

Convena Distribution

Vores åbningstider i julen og nytåret:

Mandag d. 25. december: Lukket

Tirsdag d. 26. december: Lukket

Onsdag: 9:00 - 17:00

Torsdag: 9:00 - 17:00

Fredag: 9:00 - 17:00

Mandag d. 1. januar: Lukket